Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 10 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Servicii HoReCa

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Servicii HoReCa
Out Of stock
Descriere
Echipa noastra de la MaximMedia ofera cele mai bune servicii de pe piata in materie de Solutii HoReCa. Avem o experienta vasta, am colaborat cu zeci de clienti din diferite domenii de activitate. Toate proiectele noastre sunt personalizate dupa cerintele clientilor.

Compania Maxim Media Advertising & Events Group ofera modalitati de promovare a afacerilor din acest segment. Ca profesionist in acest segment, lucrati in fiecare zi cu oameni care doresc servicii de cea mai buna calitate. Din aceasta cauza, imaginea este esentiala si importanta in afacerea dumneavoastra. Pentru a reusi in acest segment trebuie sa inspirati incredere, siguranta si profesionalism.

Pentru promovarea online este necesara si activitatea social media. Aceasta trebuie administrata foarte bine, pentru ca mediul social este un mediu de comunicare foarte accesat si dinamic, iar daca este folosit la MAXIM, poate aduce foarte multi clienti. Pe social media se pot posta informatii, fotografii, servicii realizate de afacerea pe care o detineti, pentru a tine la curent clientii. Noi va oferim ajutor in coordonarea eficienta in mediul online si offline pentru dezvoltarea afacerii dumneavoastra! Contactati-ne pentru mai multe detalii!

Ne puteti contacta pentru a beneficia de o sedinta gratuita de consultanta si de o oferta personalizata.

Telefon:0773 866 797 | 0725 166 192

Site: www.maximmedia.ro

Facebook: https://www.facebook.com/MaximMediaAdvertising/
Trimite mesaj
Din Gura in Gura