Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 10 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Servicii AdWords & Paid Media ( PPC )

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
AdWords & Paid Media ( PPC )
Out Of stock
Descriere
Echipa noastra de la MaximMedia ofera cele mai bune servicii de pe piata in materie de AdWords & Paid Media ( PPC ). Avem o experienta vasta, am colaborat cu zeci de clienti din diferite domenii de activitate. Toate proiectele noastre sunt personalizate dupa cerintele clientilor.

Google AdWords, Yahoo Ads sau Bing Ads sunt sisteme de advertising, unde, advertiserii liciteaza pentru un grup de cuvinte prestabilite cu scopul de a obtine un Click Through Rate foarte bun si in special, Return On Investement ( R.O.I ). Sistemele de advertising platit de la Google, Yahoo sau Bing au optiuni pentru a selecta locatia, grupul tinta, tara, varsta, preferinte, gen pentru o targetare cat mai exacta.

Cu ajutorul AdWords se poate stabili un grup tinta. Cu ajutorul echipei noastre specializate in PPC, va vom ajuta sa obtineti mai multe conversii si un feedback pozitiv din partea clientilor dumneavoastra. Pentru un loc pe primele pozitii in Google, Yahoo sau Bing Paid Display sau Search Network, Click-Through-Rate (CTR) sau Quality Score vor determina pretul pentru licitare si pozitia dumneavoastra in Google Search.

Fiind o agentie de marketing, Maxim Media va pune la dispozitie:

-Oportunitatea de a lucra cu specialisti PPC certificati

-Un consultant PPC permanent care va va raporta la un interval de timp statisticile campaniilor PPC si planurile de imbunatatire a campaniilor

-Oportunitatea de a maximiza prezenta pe motoarele de cautare cu ajutorul PPC - AdWords

Va oferim gratuit urmatorul suport:

-Creearea Campaniilor AdWords​, Bing & Yahoo ( pentru reteaua de Cautare, Display, Youtube,Facebook )​ si explicare detaliata ​cum functioneaza programul AdWords.

-Posibilitatea de a colabora cu noi pentru imbunatatiri ale campaniei actuale pentru a ne asigura ca anunturile dumneavoastra se afiseaza pe prima pagina.

-Optimizarea cuvintelor​​ cheie, anunturilor si tot ce priveste promovarea.

Ne puteti contacta pentru a beneficia de o sedinta gratuita de consultanta si de o oferta personalizata.

Telefon:0773 866 797 | 0725 166 192

Facebook:https://www.facebook.com/MaximMediaAdvertising/
Trimite mesaj
Din Gura in Gura