Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 10 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Branding si rebranding companii

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Branding si rebranding companii
Out Of stock
Descriere
Echipa noastra de la MaximMedia ofera cele mai bune servicii de pe piata in materie de Branding si rebranding.

Avem o experienta vasta, am colaborat cu zeci de clienti din diferite domenii de activitate. Toate proiectele noastre sunt personalizate dupa cerintele clientilor.

Daca in momentul de fata nu aveti deja un brand si daca sunteti gata sa trimiteti semnale catre ceilalti atunci procesul de branding trebuie sa inceapa cu o strategie de brand, si putem interveni pentru a contura viziunea, misiunea si promisiunea
pe care vreti sa o faceti catre consumatori sau clienti.

Daca vindeti mai multe produse si nu stiti cum sa le grupati sau vreti sa lansati unul nou si nu stiti sub ce umbrela de brand sa il puneti este timpul sa va preocupe arhitectura de brand. Ea ordoneaza produsele si serviciile pe care un brand le vinde si decide daca pentru un produs nou trebuie creat un brand nou sau nu.

Aceste decizii se iau in urma auditului de brand si constituie activitatile de arhitectura de brand. Deciziile corecte de arhitectura de brand pot economisi bugete importante de dezvoltare si publicitate.

Multe agentii de rebranding grabite sa monetizeze brandul si propriile servicii, nu inteleg procesul de rebranding, concentrandu-se doar pe identitatea vizuala si neglijand aspectele legate de promisiunea acestuia si argumentele de vanzare/segmente de piata. Ca agentie de branding, suntem mandri sa participam la proiecte de rebranding pentru branduri puternice si cu caracter.

Ne puteti contacta pentru a beneficia de o sedinta gratuita de consultanta si de o oferta personalizata.
Telefon:0773 866 797 | 0725 166 192
Facebook:https://www.facebook.com/MaximMediaAdvertising/
Trimite mesaj
Din Gura in Gura